Comenzi telefonice: 0746-774.229
Cart0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Mega Tribu-X - 60 capsule

Mega Tribu-X

86,00 RON

(Stoc terminat)

  • Mega Tribu-X - 60 capsule Mega Tribu-X - 60 capsule

Mega Tribu-X

Vizualizare de ansamblu rapida

Stimulent de testosteron cu putere maximală! Maximalizează producerea testosteronului! 90 % conţinut de saponină! Conţinut incredibil 20 % de protodioscină! Măreşte dorinţa sexuală! Măreşte vitalitatea! Nu conţine hormoni, prohormoni!

Disponibilitate: Stoc terminat

86,00 RON

Detalii

BÉLA KATHI Bodybuilder, Powerlifter, WABBA Overall World Champion 2007 Team ScitecTribu-X conţine plantă medicinală de tribulus terrestris, care este bogat în plante tari de saponine. Planta aceasta este folosit tradiţional pentru creşterea libidoului şi dorinţei sexuale. Ca la multe alte extracte de plante şi la tribulus trebuie să luăm în vedere cantitatea de substanţe active în produs, pentru judecarea calităţii. În Tibu-X cantitatea de substanţe active este de 90 %, şi din asta cel mai puternic protodioscin cu 20 %. Dacă pe un produs nu este inscripţionat valoarea acestora, atunci poţi fi sigur că este vorba de un produs slab.

Mod de administrare:
Recomandat Inainte de antrenamente. Cantitate: 1-3 capsule pe zi impartit in proportii egale, dupa 8 saptamini pauza de 2 saptamini. Se administreaza: Cu orice lichid

Supplement facts

Serving size: 1 capsule
Servings Per Container: 60
Amount per serving RDA%*
Tribulus terrestris extract 1200 mg
(standardized for 480 mg saponins minimum)
* RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
† RDA not established in the EU.

Ingredients

Tribulus terrestris (Whole Aerial Plant) extract, Capsule Shell (Bovine Gelatin; Colors: Candurin Silver Fine, Brilliant Black, Black Iron Oxide), Anti-Caking Agent (Magnesium Stearate).
  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie